Be My Shadow eTwinning Projesi

Okulumuzda görev yapmakta olan Müdür Yardımcımız Filiz DENİZ; ortak olduğu e-twinning projesine başlamıştır. Be My Shadow(Gölgem Ol) adlı proje Litvanya, Polonya, Romanya, Portekiz olmak üzere beş farklı ülkedeki öğretmen ve öğrencilerle birlikte yürütülecektir. Bu proje, kaynaştırma ve özel eğitim öğrencilerimizin akranlarıyla iletişimlerini artırarak toplumda kendilerini değerli hissetmelerini sağlamak ve özgüvenlerini geliştirmek amacıyla başlatıldı. Proje kapsamında özel eğitim öğrencileri becerilerini geliştirecek, seslerini duyuracak ve biz de buradayız diyecekler. Projemizde 5-10 yaş arası öğrencilerle çalışacağız.This project was initiated to make our inclusive and special education students feel valuable in society by increasing their communication with their peers and to improve their self-confidence. Within the scope of the project, special education students will improve their skills, make their voices heard and say that we are here too. In our project, we will work with students aged 5-10.

Yayın: 02.01.2024 - Güncelleme: 02.01.2024 11:29 - Görüntülenme: 76

Etiketler :