Ock

Okulumuzda görev yapmakta olan Müdür Yardımcımız Filiz DENİZ; ortak olduğu e-twinning projesine başlamıştır. Be My Shadow(Gölgem Ol) adlı proje Litvanya, Polonya, Romanya, Portekiz olmak üzere beş farklı ülkedeki öğretmen ve öğrencilerle birlikte yürütülecektir. Bu proje, kaynaştırma ve özel eğitim öğrencilerimizin akranlarıyla iletişimlerini artırarak toplumda kendilerini değerli hissetmelerini sağlamak ve özgüvenlerini geliştirmek amacıyla başlatıldı. Proje kapsamında özel eğitim öğrencileri becerilerini geliştirecek, seslerini duyuracak ve biz de buradayız diyecekler. Projemizde 5-10 yaş arası öğrencilerle çalışacağız.This project was initiated to make our inclusive and special education students feel valuable in society by increasing their communication with their peers and to improve their self-confidence. Within the scope of the project, special education students will improve their skills, make their voices heard and say that we are here too. In our project, we will work with students aged 5-10.

Ara

Öğretmenlerimize   dil ve konuşma terapisti Tuana Köse tarafından  çocuklarda dil  ve konuşma sorunları üzerine seminer verildi.

Ara

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yıl Cumhuriyet Balosu coşkuyla kutlandı.Okul bahçesinde düzenlenen  baloya yoğun katılım sağlandı.Sinevizyon gösterileri, vals balonun en  özel seçkilerindendi.

Haz

Okulumuz müdürü Kazım ERGÜN  ve Müdür Yardımcısı Filiz DENİZ  okulumuz 5 yaş grubu öğrencileriyle Matematik oyunları-Çocuk e Twinnig projesini başarıyla keyifle bitirdi Proje   ile okul öncesi dönemdeki  disiplinler arası  bir yaklaışmla  matematik  kavramlarını eğlenirken öğrenmelerini ,matematik  etkinliklilerine karşı olumlu tutum geliştirmelerini  ve grupla  işbirliği içinde çalışabilme  becerisi  kazanmalarını amaçladık.Proje sonunda her öğrenciye jatılım belgesi verildi.

Nis

Okul Müdürümüz Kazım ERGÜN,Müdür yardımcımız Filiz DENİZ tarafından Matematik oyunları  e Twinning projesi okulumuzun 5 yaş gruplarında uygulanmaya başlandı. Matematik etkinliklerinin disiplinler arası bir yaklaşım ve oyun temelli öğrenme ile uygulanmasıdır. Projenin temel amacı, okul öncesi yaş grubundaki öğrencilerin matematik etkinliklerine yönelik olumlu tutum ve davranışlar geliştirmelerini sağlamaktır.Projede   Türkiyenin farklı illerinden 10 ortak ve Polonyadan 2 yabancı ortakla çalışılıyor.Ayrıca çocuklar teknolojiyi etkili ve verimli de kullanmayıda öğreniyorlar.

Ock

okulöncesi şenliğimiz coşkuyla  kutlandı.

Ock

PAPATYALAR SINIFINDA VELİMİZ EVCİL HAYVANIYLA SINIFA DAVET EDİLEREK ÇOCUKLARLA KEYİFLİ ZAMANLAR GEÇİRDİ.

Ock

Okulumuzun ugur böcekleri sınıfı her hafta  veli katılımlarını  gerçekleştiriyor.Yaparak-yaşayarak öğrenilen etkinliklerde çocuklara keyifli zamanlar geçiriyor.

Ock

Velilerimize Psikolojik danışman Handan Toprak tarafından  "TEKNOLOJİ ÇAĞINDA EBEVEYN OLMAK." semineri verildi.

Ock

2022 'yi uğurlarken,yeni bir yıl'a merhaba diyoruz.Yeni yılım,yeni yaşım partisi yaptık.