Filiz DENİZ E-Twinning Benim Kahramanlarım Projesi

Filiz Deniz E-Twinning Benim Kahramanlarım Projesi

Kdz Ereğli Saniye Erdoğan  Anaokulu 5 Yaş A sınıfı  öğrencileri,öğretmenleri Filiz DENİZ rehberliğinde eTwinning  Benim Kahramanlarım Projesi  çalışmalarına başladı.Ekim ayında başlanacak olan projede her ay 2 milli kahramanımız tanıtılacaktır.Kahramanlarımızın kişilik özellikleri,hayatları,başarıları,eserleri v.hakkında bilgi verilecektir.Sınıflarımızda kahramanlar panosu oluşturulacaktır.Kahramanlarımızla ilgili kitaplarr okunacak,görsel,resim ve eğitici videolarla desteklenecektir.İstenilen etkinlikler (Sanat,Müzik,Türkçe Dil,Drama,Fen,Gezi-Gözlem etkinlikleri vb.) bütünleştirilerek,disiplerarası yaklaşımla,imkanlar doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

Projedeki hedeflerimiz;

*Okul öncesi eğitimde çocuğun kendi tarihini, toplumsal kültürünü tanıtmak
* İyi ahlaklı, çalışan, üreten, topluma faydalı olumlu kişilik özellikleri gösterilebilen çocuğun yetişmesine katkıda bulunmak
* Temel değerlere sahip bireyler yetiştirmek
* Kendi toplumun kültürüne ait askeri, mimari, bilim ve üretim alanlarında kahramanları tanıyabilmesine imkan sağlamak
* Milli açıdan bilinçlenmesini sağlama
* Çocuğun sanal dünyadan uzaklaşmasını sağlayarak, düşünme, problem çözme becerilerinin olumlu yönde gelişmesini katkıda bulunmak.

Yayın: 24.09.2020 - Güncelleme: 07.01.2023 21:00 - Görüntülenme: 3934