FİLİZ DENİZ - MÜDÜR YARDIMCISI

23.02.1987 K.d.z EREĞLİ/ZONGULDAK doğumludur.ilk-orta-lise eğitimini K.D.Z Ereğli´de tamaladıktan sonra AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Okul Öncesi Öğretmenliği  bölümünden 2009 yılında mezun olmuştur.2009-2011 yıllarında RİZE-Güneysu Ulucami İlköğretim okulunda öğretmenlik yaptıktan sonra,2011-2015 yıllarında KOCAELİ Arızlı Kulfalli İlköğretim Okulu,Kandıra Yusufça Şehit İrfan YAMAN İlköğretim Okulunda öğretmenlik yapmıştır.Daha sonra 2014 yılında Kandıra Selma-Orhon  ATAMERİÇ Anaokulu kurucu müdürlüğünü yapmıştır.2015 yılında ZONGULDAK/Ereğli PINARCIK YASLAR İlkokuluna gelerek öğretmenlik mesleğini sürdürmüştür.2018 yılında  Saniye  Erdoğan Anaokuluna gelerek öğretmenlik mesleğine hala devam etmektedir.2022 yılına Saniye Erdoğan Anaokulunda Müdür Yardımcılığı yapmaktadır.Alternatif  olarak drama/sınıf dışı öğrenme(orman atölye)çalışmaları  yapmaktadır.