Ock

Ara

ÇOCUKLARLA BİRLİKTE İNTERNET GÜVENLİĞİ ÇALIŞMALARI YAPILDI.,BROŞÜR HAZIRLANDI

Kas

Okulumuzda yürütülen e twınnıng faaliyetleri sonucunda ULUSAL KALİTE ETİKET belgesi almaya hak kazanmıştır.

Ock

Çınarlar Sınıfı öğretmenimiz;Filiz Deniz "Art for Chıldren " e Twınnnıg projesine başladığını,

Çocuk için sanat ne ifade ediyor! Ne ifade etmeli? ve bu açıdan sanata karşı özgün bakış açısı kazandırmak projenin temel hedefidir.Okul öncesi eğitim çağındaki (3-6) yaş çocukların yaratıcılığını,hayal gücünü, özgün ürünler tasarlama becerilerini geliştirmek ve sanata olan ilgisini artırmak amacı ile yapılmıştır.Çalışma sürecinde çocuklara dünyaya etki etmiş yerli ve yabancı sanatçıların hayatı ve eserleri tanıtılacaktır.İçerik olarak resim,müzik,heykel,mimari yapı,dans,sinema,tiyatro,edebiyat,fotoğraf alarınları ele alınacaktır.
It was made with the aim of improving the creativity, imagination, ability of designing original products and increasing the interest of children in pre-school education age (3-6) years old. The life and works of foreign and foreign artists will be introduced. Painting, music, sculpture, architectural structure, dance, cinema, theater, literature, photography fields will be discussed.

Haz

Okulumuz Özel Eğitim Sınıfı Öğretmenleri Ayşe KALO EFE ve Elif BOZACIOĞLU tarafından yürütülen "Hayvanları Tanıyorum Çevremi Seviyorum" eTwinning projemiz sona doğru yaklaşırken projemiz boyunca yapılan etkinlikler yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında paylaşıldı.

Haz

May

Okulumuz Anasınıfı Öğretmeni Filiz DENİZ   tarafından yürütülen ''Bir Kahraman Bir Değer'' eTwinning projemiz sona yaklaşırken projemiz boyunca yapılan etkinlikler yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında paylaşıldı.

Okulumuz Anasınıfı Öğretmeni Filiz DENİZ tarafından yürütülen ''Bir Kahraman Bir Değer'' eTwinning projemiz sona yaklaşırken projemiz boyunca yapılan etkinlikler yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında paylaşıldı. Projemiz süresince Aralık ayı itibariyle birçok çalışma yapılmış olup çalışmarı aşağıda verilen linklerden takip etmek mümkündür. Bunun yanında projemizin Ortak ürün çalışması olan sesli hikaye kitabımıza da hem link ile hem de QR kod ile ulaşılabilmektedir.

Projemizin eTwinning linki: https://twinspace.etwinning.net/138535/home

Sesli Hikaye Kitabımız: https://www.storyjumper.com/book/showframe/102580496/BR-KAHRAMANnbspBR-DEER#page/1

Şbt

Avrupa kod haftasında  "Europe CodeWeek" etkinliğine katılılan okulumuz 5/C sınıfı öğrencilerimiz ve sınıf öğretmenimiz Filiz DENİZetkinliklerde başarılı olarak Mükemmellik Sertifikası almaya hak kazanmıştır.Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik eder, emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Filiz DENİZ'in kuruculuğunu yaptığı "BİR KAHRAMAN BİR DEĞER" e Twinning projesi başlattık..Öğrencilere değlerlerin kazandırılmasını hedefleyen proje farklı ortakların katılımıyla yürütülecektir.Projemizde okul öncesi öğrencilerine değerler eğitimini somut materyaller ve sanatsal etkinliklerle kazandırabilmek için çalışma yapılacaktır.

Okul öncesi dönem kişilik gelişiminin temellerinin atıldığı bir zaman dilimidir ve bu dönemdeki yaşantılar sonraki dönemler üzerinde belirleyicidir.Bu nedenle değerler eğitiminin bu dönemde verilmeye başlaması oldukça önemlidir.Değerler eğitiminin çocuğun kendine güvenini geliştirdiği,akademik ve yaşamsal başarısını olumlu yönde etkilediği sağlıklı bir toplum meydana gelmesinde katkıda bulunduğu bilinmektedir.

Okul öncesi dönemdeki öğrenciler somut işlemler döneminde oldukları için kazandırılacak her türlü kazanım, değer ve davranışlar onlara somut olarak verildiğinde daha verimli ve kayda değer ilerleme olduğu yapılan bilimsel çalışmalarda gözlemlenmiştir. Biz de projemizde hem bu bilimsel çalışmalar hem de tecrübelerimize dayanarak ilerlemek istedik.

Ekm

Benim Kahramanlarım eTwinning projesinde ortaklarıyla codeweeke katılan Filiz DENİZ öğretmenimizin öğrencileriyle yaptığı kodlama çalışmaları.Ayın kahramanlarından olan Hazerfen Ahmet Çelebi ilgili kodlama çalışması.

Ekm

Benim Kahramanlarım eTwinning projesinde ortaklarıyla codeweeke katılan Filiz DENİZ öğretmenimizin öğrencileriyle yaptığı kodlama çalışmaları.ATATÜRK VE  KODLAMA ilgili kodlama çalışması.

Ekm

Benim Kahramanlarım eTwinning projesinde ortaklarıyla codeweeke katılan Filiz DENİZ öğretmenimizin öğrencileriyle yaptığı kodlama çalışmaları.Ayın kahramanlarından olan İbn-i SİNA ilgili kodlama çalışması.

Filiz Deniz E-Twinning Benim Kahramanlarım Projesi

Kdz Ereğli Saniye Erdoğan  Anaokulu 5 Yaş A sınıfı  öğrencileri,öğretmenleri Filiz DENİZ rehberliğinde eTwinning  Benim Kahramanlarım Projesi  çalışmalarına başladı.Ekim ayında başlanacak olan projede her ay 2 milli kahramanımız tanıtılacaktır.Kahramanlarımızın kişilik özellikleri,hayatları,başarıları,eserleri v.hakkında bilgi verilecektir.Sınıflarımızda kahramanlar panosu oluşturulacaktır.Kahramanlarımızla ilgili kitaplarr okunacak,görsel,resim ve eğitici videolarla desteklenecektir.İstenilen etkinlikler (Sanat,Müzik,Türkçe Dil,Drama,Fen,Gezi-Gözlem etkinlikleri vb.) bütünleştirilerek,disiplerarası yaklaşımla,imkanlar doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

Projedeki hedeflerimiz;

*Okul öncesi eğitimde çocuğun kendi tarihini, toplumsal kültürünü tanıtmak
* İyi ahlaklı, çalışan, üreten, topluma faydalı olumlu kişilik özellikleri gösterilebilen çocuğun yetişmesine katkıda bulunmak
* Temel değerlere sahip bireyler yetiştirmek
* Kendi toplumun kültürüne ait askeri, mimari, bilim ve üretim alanlarında kahramanları tanıyabilmesine imkan sağlamak
* Milli açıdan bilinçlenmesini sağlama
* Çocuğun sanal dünyadan uzaklaşmasını sağlayarak, düşünme, problem çözme becerilerinin olumlu yönde gelişmesini katkıda bulunmak.